Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Віртуальна виставка вищої освіти в США



31 жовтня 2020 року відбулася Виставка вищої освіти в США і цього року вона проходила в новому форматі – віртуальному. Виставка вищої освіти в США – це найбільший захід з участю американських університетів та коледжів, що організовується мережею EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні. Працівники Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Жирик Л. І. та Цюпа М. Р. взяли активну участь в усіх заходах, відвідали понад 20 американських закладів вищої освіти, перенеслися в атмосферу Нью-Йорка, Каліфорнії, Мічигану та Міссурі.

Під час віртуального заходу бібліотекарі дізналися про доступні стипендії та деталі вступу в американські університети, мали можливість особисто поспілкуватися з членами приймальних комісій та задати їм запитання в чаті. Також згідно програми заходу була чудова нагода відвідати воркшопи та інтерактивні лекції щодо  вступу до американських коледжів та університетів, пошуку фінансової допомоги для навчання та оформлення студентської візи. Ми прослухали презентації про вступ на правничі спеціальності, на магістратуру та докторантуру та отримали безліч консультацій від радників EducationUSA!

Довідка. EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах. Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка