Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Можливості навчання в США в часи пандемії COVID-19



В рамках діяльності проєкту інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка працівники центру взяли участь у семінарі, організованому Консультаційним центром EducationUSA. Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти ACTR/ACCELS. Американські Ради застосовують свій досвід на створенні та втіленні програм академічних обмінів, професійних тренінгів, розробці навчальних планів та тестів, а також наданні технічної допомоги та консультаційних послуг з питань освіти у США.

Завдяки Американським Радам щороку сотні учнів, студентів та провідних фахівців із різних галузей мають можливість здобувати освіту в США, професійно зростати, сприяти налагодженню міжкультурних зв'язків та діяти як культурні амбасадори.

Модератором семінару була Неллі Петлік, представниця консультативного центру мережі EducationUSA у Києві. На семінарі координатори центрів по всій Україні дізналися про можливості навчання в США в новому форматі та обговорили сучасні розробки у вищій школі США в епоху COVID-19. Ми обговорили, як американські коледжі відкоригували свої плани на осінній семестр 2020 року, яких змін слід очікувати студентам у майбутньому процесі прийому. Також після відео презентації у нас була можливість задати запитання Неллі та її колегам щодо поточного статусу вищої освіти в США.

          Про центр

Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі приблизно з 435 центрів у 180 країнах, що надають точну, об'єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади у США та проводять консультації щодо вступу до коледжів та університетів у США. Тут зацікавлені можуть отримати наступну інформацію:

 - правила вступу до коледжів та університетів США;

 - TOEFL, ACT, SAT, GRE, GMAT та інші стандартизовані тести;

 - гранти та стипендії для навчання та досліджень в різних галузях науки.

 

Фото.

Оновлено 15-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка