Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн зустріч в рамках діяльності клубу жіночої кар’єри



З ініціативи Американського дому в Києві в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка з січня 2020 р. проходив другий раунд унікальної програми – всеукраїнської ініціативи «Вікно до успіху: Клуб жіночої кар’єри» / «Window To Success: Women’s Career Club». Нещодавно відбулася заключна онлайн зустріч з автором даного проєкту Ранією Андерсон, провідною експерткою з кар'єрного розвитку жінок-підприємців у країнах, що розвиваються та авторкою книги «Мене не спинити: шість звичок жінок у країнах, що розвиваються».

Це - програма професійного розвитку та менторства, а не книжковий клуб, хоча учасниці читали, обговорювали та застосовували на практиці поради та вказівки з книги, щоб пришвидшити свій професійний успіх та підтримувати одна одну на шляху до кар'єрного зростання, адже можливості успіху підсилює нетворкінг, взаємодія з людьми зі схожою мотивацією. Засідання Клубу проводилися раз на місяць.

На зустрічі Ранія Андерсон ділилася досвідом, як керувати собою та іншими людьми, як бути стійкою, здійснювати догляд за собою, давала багато практичних та корисних порад для різних життєвих ситуацій.

На даний час учасницями клубу вже прочитано та опрацьовано всі шість  звичок, які розглядали питання упевненості, сміливості та професійності, як зробити правильний вибір і створювати те, до чого прагнете, як стати лідеркою, незалежно від віку та посади.

Фасилітатором клубу була психологиня Аліна Касілова.

Фото.

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка