Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Молодіжний клуб англійської мови



Щопонеділка в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка проходять засідання молодіжного клубу англійської мови, який модерує Олександра Гринюк, випускниця програми FLEX, яка щойно повернулася з США. Даний клуб пропонує молоді безкоштовне вивчення англійської мови в інтерактивній та неформальній обстановці.

Олександра Гринюк поступила в ПНУ ім. В. Стефаника, взяла участь в конкурсі Youth Leadership Program (організованої IREX в Україні), перемогла в ньому і тепер є волонтером центру "Вікно в Америку".

Основна мета клубу - підвищити розмовний рівень англійської мови молоді міста. Кожне засідання speaking club має свою тематику, щоразу іншу. На заходах можна поговорити про улюблені серіали, кіно, на різні соціальні та культурні теми тощо.

За форматом захід відрізняється щотижня, адже використовуються усі можливі ефективні методи для розвитку мовлення: загальна дискусія, обговорення в малих групах, перегляд відеороликів та подальше їх обговорення, розбір незрозумілих слів та висловів.

Запрошуємо молодь приєднуватися до нашого клубу, де ви зможете в дружній атмосфері подолати "мовний бар'єр" вже за кілька занять.

 

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка