Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивні сесії «Графічний дизайн сучасної німецької книги»



У вересні до бібліотеки в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного з бібліотекою Goethe-Institut в Україні, завітали студенти навчально-наукового інституту мистецтв ПНУ ім. В. Стефаника за спеціальністю «Графічний Дизайн» разом з викладачами Семчук Олеся Ярославівна та Дундяк Ірина Миколаївна.

Студенти ознайомилися з медійною скринею «Графічний дизайн сучасної німецької книги», а також з книгами Wimmelbuch зі скрині казок братів Грімм, коміксами, які щойно надійшли в подарунок від бібліотеки Goethe-Institut в Україні.

Людмила Жирик, керівник проєкту «Мова. Культура. Німеччина», розповіла про можливості бібліотеки для вивчення німецької мови, фонди проєкту, представила інформацію про переможців конкурсу на найкращий дизайн української книги, які визначилися на Львівському книжковому форумі та Книжковому Арсеналі в м. Київ.


Під час заходу студенти обговорювали дизайн книг, кольористику, композицію, структуру матеріалу, шрифти, концептуальність. А ще вони поділилися своїми власними роботами - книгами, виготовленими вручну, а  викладачі прокоментувала техніку їх виготовлення.  Бібліотека в подарунок отримала одну з таких книг!


Щира подяка бібліотеці Goethe-Institut в Україні за надану можливість фахового зросту студентів вищих навчальних закладів регіону та фахівців в галузі графічного дизайну книги.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка