Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методична майстерня для вчителів англійської мови



В рамках діяльності інформаційно-ресурсного центру “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка відбулася Методична майстерня для вчителів англійської мови на тему “Мотивація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках”. Учасниками заходу були вчителі (викладачі) англійської мови, керівники гуртка, спецкурс “Особливості викладання англійської мови в початковій школі”, які проходять курси підвищення кваліфікації в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (керівник - Кондрат О.І.).

Керівник проекту "Вікно в Америку" Жирик Л.І. представила вчителям  ресурси центру, а саме: настільні англомовні ігри Scrabble, Apples to Apples, Bananagrams, Taboo, Big Boggle. Cеред книжкових ресурсів цікавість викликали методичні посібники, які висвітлюють використання різних мотиваційних ігор при вивченні англійської мови на різних етапах: лінгвістичні, лексичні, рольові, тематичні.

Також вчителів було ознайомлено з можливостями програм обмінів, зокрема Програми педагогічної майстерності та досягнень шкіл Євразії та Південної Азії (ТЕА) - програми Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США.

Практичну частину майстерні провела бібліотекар відділу соціокультурної проектної діяльності бібліотеки Шовкопляс Христина, яка поділилася інформацією про різні ігри англійською мовою, яку отримала під час семінару-тренінгу в Американському домі в Києві.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка