Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

На зустріч з Євгеном Бараном



11 грудня 2018 р. в рамках літературного проекту „Назустріч улюбленому письменнику”, одним з організаторів якого є обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, відбулася зустріч з літературним критиком, есеїстом, головою Івано-Франківської обласної організації НСПУ Євгеном Бараном.

Творча зустріч є вже сьомим заходом проекту. Вона традиційно відбулася у Першій сімейній ресторації Мулярових. Модератором свята була бібліотекар І категорії обласної бібліотеки ім. І. Франка Христина Шовкопляс.

102 переможці анкетування, присвяченого біографії та творчості есеїста, було запрошено провести вечір за філіжанкою кави у компанії Євгена Барана. Загалом участь в анкетуванні, яке містило 10 запитань, взяло 710 осіб.

Родзинкою заходу було відео, спеціально підготовлене до цього заходу. На ньому жителі міста висловлювали свою точку зору про Євгена Барана як критика, викладача, голови обласної письменницької організації та про роль критики в українській літературі загалом.

Захід відбувся у формі діалогу, тож кожен мав можливість поставити запитання письменнику.

На святі також були присутні організатор проекту - голова громадської організації „Поступовий гурт франківців" професор Сергій Адамович, видавець та громадсько-політичний діяч Володимир Шовкошитний, письменники Степан Процюк, Василь Бабій, Світлана Бреславська, Ярослав Ясінський, науковець Марта Хороб, директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка Людмила Бабій та інші відомі люди міста, які зацікавились цією важливою подією в літературному житті Івано-Франківська.

 На зустрічі були представлені три чудові світлини Євгена Барана, майстерно виконані членом обласного осередку Спілки фотохудожників України Яремою Процівим. Письменник на фото постав перед своїми шанувальниками у студії, біля улюбленого місця в Івано-Франківську та в робочій атмосфері.

 Переможці анкетування по творчості письменника отримали подарунок - книги автора, книги, де п. Євген є упорядником, та журнал «Перевал» з автографом.

Світлини

Спеціально для зустрічі з Євгеном Бараном в рамках проекту "Назустріч улюбленому письменнику" це відео

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка