Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтеркультурна лабораторія



7-8 жовтня 2017 р. в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-ФранківськоЇ ОУНБ ім. І. Франка відбулися воркшопи в рамках «Івано-Франківської меморіальної міжкультурної лабораторії посла Стівенса». Даний проект реалізовується «Молодіжною організацією «СТАН» за фінансової підтримки Корпусу Миру (Peace Corps) та Меморіального фонду посла Дж. Крістофера Стівенса у партнерстві з ГО "EL&OL" NGO for International Students з підтримки іноземних студентів в Україні та Мідлбурським Інститутом Міжнародного навчання в Монтере зі Сполучених Штатів Америки.

СТАН/STAN art group запросила студентів івано-франківських вишів стати послами миру та порозуміння у своєму місті.      З вересня по грудень 2017 р. 30 активних молодих людей (15 українських та 15 іноземних студентів) візьмуть участь в навчальній програмі, націленій інформувати студентів про їхні права та посилювати взаємодію між студентами різних етнічних груп та релігій.

Учасники лабораторії дізнаються про свої права та можливості краще адаптуватись до середовища проживання, обговорять виклики, з якими доводиться зустрічатись у боротьбі за толерантність, розроблять ідеї власних проектів, спрямованих на утвердження верховенства права, міжкультурного різноманіття, протидію дискримінації і ксенофобії.

Програма складатиметься з трьох воркшопів від команди тренерів ГО «СТАН», 4 скайп-конференцій із американськими студентами, одного круглого столу зі спільнотою лідерів та одного хакатону - мозкового штурму щодо майбутніх проектів, які популяризуватимуть ідеї толерантності та міжкультурного різноманіття.

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка