Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Візит Віце-Консула США в бібліотеку



6 жовтня 2017 року Віце-консул Сполучених Штатів Америки Еріка Хоскінг відвідала місто Івано-Франківськ та виступила з презентацією в інформаційному центрі “Вікно в Америку”, який діє в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. Франка.

 

У ході презентації пані Хоскінг пояснила процес отримання диверсифікаційних віз США.  Вона зупинилася на основних етапах процесу та наголосила, що потрібно зробити, щоб процес отримання візи був чітким, прозорим, без необхідності сплати додаткових коштів. Пані Хоскінг також розповіла про проблему візового шахрайства, а також про агенції, які пропонують послуги у проходженні процесу отримання віз США і так звану «допомогу» у виграші Грін Карти. Віце-Консул повідомила про зміни, які було введено в електронний процес заповнення анкети для отримання диверсифікаційної візи.

Під час презентації та після неї пані Хоскінг відповідала на запитання учасників заходу, пов'язані з існуючими процедурами отримання диверсифікаційних віз США. Також були запитання щодо отримання робочих та туристичних віз до США.

А ще, для найбільш активних відвідувачів та для тих, хто задавав цікаві та корисні запитання, представники Посольства США в Україні вручали подарунки - футболки, вітрівки та горнята з логотипом Зеленої Карти.

Окрема подяка перекладачу пані Інні, яка не тільки професійно перекладала, але й надавала консультації щодо процесу оформлення документів для отримання візи.

Посилання на фото.

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка