Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методичний день для вчителів німецької мови



26 вересня 2017 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за сприяння Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся Методичний день для вчителів німецької мови міста та області.

З лекцією «Сучасний урок: методичний аспект. Урок з ІКТ» перед присутніми виступила кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та методики навчання ОІППО Островська Галина Олександрівна.

Після лекції завідувач відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук ознайомила присутніх книжковими та періодичними виданнями на допомогу вчителю іноземної мови, методичними посібниками, книгами для читання з фондів обласної книгозбірні. Також гостям було презентовано сайт обласної бібліотеки та сторінку відділу у соціальній мережі Facebook. Велике зацікавлення викликала підбірка корисних інтернет-ресурсів для вчителів та всіх, хто хоче удосконалити свій рівень володіння німецькою мовою. Окрім того учасники заходу познайомились з соціокультурною діяльністю відділу та пропозиціями, щодо проведення спільних заходів.

У бібліотеці також діє проект «Мова. Культура. Німеччина», спільний з бібліотекою Goethe-Institut в Україні. Керівник проекту  Людмила Жирик   представила сучасні німецькомовні видання з методики викладання німецької мови як іноземної, німецькі ігри, як елемент навчання учнів німецької мови, можливості проекту, а саме діяльність клубу розмовної німецької мови, засідання якого відбуваються щонеділі о 15 годині.

Після зустрічі вчителі мали змогу скористатись послугами бібліотеки та попрацювати з запропонованою літературою.

Працівники відділу літератури іноземними мовами висловлюють щиру вдячність методисту німецької та французької мови Кондрат Олександрі Іванівні за співпрацю, сприяння та допомогу в організації спільних заходів.

Cвітлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка