Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Історія успіху: як знання англійської допомагає у створенні кар’єри



В інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка діє клуб розмовної англійської мови, куди приходять люди, які прагнуть вдосконалити свої розмовні навички. Модераторами клубу є волонтери Корпусу Миру в Україні, носії мови, американці, які працюють і проживають в Івано-Франківську впродовж двох років.

Цього місяця в рамках співпраці з організацією SmartWay, яка допомагає у підготовці до здачі міжнародних іспитів з англійської з отриманням сертифікату міжнародного зразка, ми започаткували серію заходів «Історія успіху». Під час заходів відвідувачі клубу зможуть розповісти про те, як англійська мова допомогла їм у здійсненні їхніх мрій і у створенні кар'єри. На даний час відбулося дві зустрічі.

Перша зустріч - це розповідь Дмитра Лєбєдєва, який свого часу мріяв поїхати до Сполучених Штатів Америки, але його рівень англійської мови не був достатнім, щоб там працювати і вільно спілкуватися. Тому він звернувся до SmartWay, де отримав відповідні знання і здав іспит IELTS з хорошим результатом, а тоді відвідував засідання клубу розмовної англійської мови «Вікно в Америку». Згодом йому вдалося успішно пройти співбесіду і влаштуватися на круїзний лайнер кухарем, де він працює і подорожує навколо світу.

Друга зустріч в рамках міні-проекту - це була зустріч з Світланою Чуріною, вчителем англійської мови, випускницею Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника,  яка завдяки хорошим результатам з іспитів міжнародного рівня, змогла отримати роботу в Канаді, де працює викладачем англійської!

Світлана, яка є засновницею SmartWay, розповіла, як вона стала вчителем англійської в Канаді на другий місяць після приїзду в країну кленового листка.

Також цікавою та корисною була інформація  про міжнародну сертифікацію викладачів та їх ліцензування в Канаді.

Запрошуємо на засідання наших розмовних клубів щочетверга о 16 год та щонеділі о 12 год. за адресою: вул. Незалежності, 46!

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка