Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліоглобус: в об'єктиві — США



Івано-Франківський інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку», що діє в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка, розпочав серію літніх країнознавчих англомовних таборів. Для нас — це чудова нагода ознайомити дітей з можливостями здобути нові знання у стінах бібліотеки та провести цікаві заходи в рамках проекту розвитку читання серед учнівської молоді.

     Першими гостями були учні Перших Київських курсів іноземних мов, що  діють впродовж багатьох років в м. Івано-Франківську, а також  викладачі англійської мови Надія Цепко та Тетяна П'ятковська, які є активними учасниками та відвідувачами клубів, що діють в центрі.
    Координатор проекту «Вікно в Америку» Жирик Л.І. підготувала для гостей інформаційний матеріал про Сполучені Штати Америки, про діяльність центру, його ресурси та можливості.
    Також до участі у заході було запрошено Томаса Барефута, волонтера Корпусу Миру, який розповів про американські школи, традиції та звичаї американських школярів та людей, про свій штат та про свої враження від України, зокрема від нашого міста. Для дітей це була чудова нагода практики спілкування англійською мовою з носієм мови.

   

Оновлено 18-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка