Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методична майстерня для вчителів англійської мови шкіл міста та області



В інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка вже впродовж багатьох років діє проект “Методична майстерня для вчителів англійської мови”, завдяки якому вчителі загальноосвітніх шкіл міста та області мають можливість ознайомитися з фондами обласної книгозбірні, проектною діяльністю бібліотеки.

29 березня 2017 року в центрі було проведено чергове засідання Методичної майстерні для вчителів англійської мови, керівників гуртків з предмета (різнокатегорійна), спецкурс "Формування мовної та мовленнєвої компетенції на уроках іноземної   мови". Вчителі проходять курси підвищення кваліфікації в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, куратор - Данильєв А.А.

Керівник центру "Вікно в Америку"  Жирик Л.І. представила наявні у бібліотеці проектні фонди для інтегрованого навчання, зокрема, для практичного використання інтерактивних технологій для розвитку комунікативних навичок.

Вчителі міста та області на практиці з'ясували необхідність використання різних інноваційних форм та методів роботи для розвитку мотивації учнів, створення ситуації успіху та автономного навчання з виходом на вільне спілкування.  В цьому їм допомогли книжкові джерела, англомовні настільні ігри для вивчення англійської мови, наочні навчальні матеріали, документальні фільми країнознавчого напрямку.

Окремою сесією було представлено ресурси англомовної бази даних eLibraryUSA, яку бібліотеці безкоштовно було надано в користування Посольством США в Україні.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка