Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційний захід для вчителів німецької мови



8 лютого 2017 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка у рамках співпраці з обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти відбувся захід для вчителів німецької мови шкіл міста та області «Інформаційні послуги та продукти обласної книгозбірні».

Увазі присутніх були представлені фонди відділу, зокрема, методичні посібники, фахові та періодичні видання, які стосуються методики викладання іноземної мови. Також гостям було презентовано сайт обласної бібліотеки та сторінку відділу літератури іноземними мовами у соціальній мережі Facebook. Велике зацікавлення викликали пропозиції бібліотеки щодо проведення спільних заходів, тижнів іноземної мови, мовних таборів та майстер-класів для учнівської молоді. Також гості заходу ознайомились з власною видавничою продукцією відділу: вебліографічними покажчиками, пам'ятками читача та інформаційними бюлетенями на допомогу вчителям іноземних мов.

Вчителів також було ознайомлено з діяльністю та можливостями спільного проекту бібліотеки з Goethe-Institut в Україні "Мова. Культура. Німеччина", завдяки якому у бібліотечних фондах є понад 500 сучасних видань, що стосуються методики викладання німецької мови в школі, використання інтерактивних методик при вивченні мови, країнознавчі видання, німецькомовні ігри. Окремо було представлено німецькомовну базу даних Onleihe, де вчителі можуть знайти корисну для себе інформацію про Німеччину, сучасну художню літературу, літературу для молоді, а також німецькі періодичні видання.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка