Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Віртуальний кінозал



01 листопада 2016 року працівники центру електронних засобів інформації та відділу літератури з мистецтва обласної бібліотеки у співпраці із доцентом, кандидатом педагогічних наук Л.І.Заліско організували та провели для студентів факультету політології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника віртуальний кінозал «Твори І. Франка мовою кіно та аудіокниг».

   2016-й – ювілейний рік Івана Франка. Віддаючи високу шану Іванові Яковичу Франку,  як  видатному українському письменнику, поету, публіцисту, перекладачу, ученому, громадсько-політичному діячу і патріоту своєї країни, в рамках інформаційно-пізнавального заходу  завідувач центру електронних засобів інформації Ольга Люба провела віртуальну мандрівку «Я син народу, що вгору йде, хоч був запертий в льох». Вона наголосила, що постать Великого Каменяра є невмирущою, а творчість його є завжди сучасною. Іван Франко рішуче виступав за незалежність та єдність України. Як актуально і пророче крізь століття  звучать його слова – «Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів».
    Завідувач відділу літератури з мистецтва Галина Пристай для студентів провела:             – екскурсію за експозиціями робіт митців Олега Чуйка та Дмитра Сивака представлених у літературно-мистецькій вітальні;
– oгляд стендової викладки до ювілею заслуженої артистки України Галини Талалай;
– вікторину  на знання студентами життєвого та творчого шляху Івана Франка.                     На завершення заходу активні учасники були відзначені призами.
    Зважаючи на реалії сьогодення, закликаємо майбутніх політологів та все молоде покоління звернутися до творчої спадщини Великого Каменяра, дослухатися до слів  українського Мойсея та бути вірними його нащадками і будівниками кращого майбутнього України.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка