Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Круглий стіл «Новації для педагога-вихователя»



Працівники відділу літератури з мистецтва ОУНБ ім. І. Франка у переддень Всеукраїнського Дня вихователя та всіх дошкільних працівників завітали до своїх партнерів-педагогів у ДНЗ № 29 «Кобзарик» м. Івано-Франківська на круглий стіл де обговорили ряд питань щодо подальшої співпраці.

Круглий стіл пройшов у форматі діалогу. Завідувач відділу літератури з мистецтва Галина Пристай й головний бібліотекар Марія Дем'янів разом із завідувачкою дошкільним закладом, методистом і вихователями обговорили та окреслили стратегію подальшої співпраці. Ними було погоджено включити до планів роботи на 2017 рік проведення циклу спільних заходів. 

Також інформаційно наповненою була екскурсія приміщенням дошкільного закладу, переглянуто тематичні виставки та обговорено план святкування професійного свята, адже 27 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників. Завдання і почесна місія працівників дошкільного навчального закладу - створити сучасний дитячий садок, у якому буде щасливою кожна дитина. Таким підходом у своїй роботі керуються педагоги ДНЗ № 29 «Кобзарик». З нагоди згаданого свята, з ініціативи завідувачки Ірини Володимирівни Дорожівської, у садочку проходитиме Тиждень дошкільника. Педагоги-«дошкільники» своєю працею, творчими успіхами, педагогічними здобутками доводять батькам, громадськості міста, що гідні пошани за свій професіоналізм та рівень педагогічної компетентності. В рамках проведення Тижня дошкільника у закладі розроблено ряд заходів, які всебічно охоплюють життєдіяльність дитини в «Кобзарику», а саме: флешмоб «Міцна родина»,  тематичне заняття «Я люблю «Кобзарик»», акцію «Неси добро в серце», день відкритих дверей. Кожним заходом, що проводиться в садочку, вихователі сприяють розвитку духовного потенціалу особистості дитини, формують знання про своє місто, про Україну як суверенну державу, виховують любов до рідного краю, до своєї Батьківщини.

Фахівці відділу літератури з мистецтва вітають вихователів та всіх дошкільних працівників з професійним святом. Щиро дякуємо вам за те, що віддаєте тепло своїх сердець дітям, за доброту і педагогічну майстерність, що перетворюють кожен день вихованців на день радості й щастя. Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги!

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка