Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

До Міжнародного дня людей похилого віку



В Івано-Франківському Територіальному центрі соціального обслуговування прозвучала Мистецька акція з нагоди свята – Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня. Організували та провели захід працівники відділів літератури з мистецтва та абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка в рамках соціального благодійного проекту «Естафета добра і любові».

У цей складний для всіх час, подібні акції ще більше згуртовують. Ми маємо бути єдиними - і молодь і старше покоління, допомагати один одному, підтримувати своєю увагою, розумінням.

Присутні мали можливість поспілкуватися за солодким частуванням, переглянути розгорнуту книжкову виставку з фондів бібліотеки, де були представлені видання на всі смаки, поринути у світ поезії та музики. Адже лунали музичні сувеніри від прикарпатської співачки Оксани Сливки та квінтету бандуристів у складі студентів Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім.  В. Стефаника, клас професора Дутчак В. Г.: Довжинської Ольги,  Беци Марії, Дмітрієвої Іванни, Мацюк Оксани, Югової Олександри. А працівники бібліотеки Галина Пристай, Оксана Качорак, Ольга Черепович читали поезії, що співзвучні і порі року за вікном, і тій мудрості, яка приходить з роками, і всьому тому, що ми, називаємо життям...

Сподіваємося, що акція «Естафета добра і любові» буде безперервною.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка