Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Стратегічний менеджмент центрів „Вікно в Америку”



5-7 червня 2013 року працівники Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка Л.В.Бабій, директор та Л.І.Жирик, керівник Центру „Вікно в Америку” взяли участь в семінарі „Стратегічний менеджмент центрів „Вікно в Америку”, який відбувався в м.Одеса за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

   На семінарі були представлені доповіді Дугласа Морроу, заступника аташе з питань культури Посольства США в Україні, Пег Волтер, аташе з питань культури Посольства США в Польщі, Валентини Пашкової, директора Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні, Енн Меррілл, регіонального координатора EducationUSA для Євразії й Туреччини, Олексія Васильєва, директора „Інформатіо-консорціума". Темами доповідей були: упровадження та планування Стандартів для Американських куточків, використання iPads в центрах „Вікно в Америку", менеджмент грантів, реклама і маркетинг центрів та їхніх програм, сучасні напрямки і проблеми міжнародних та українських законів щодо прав інтелектуальної власності, були надані консультації з питань освіти в США. Український фотограф Іван Дудкін провів майстер-клас, як робити такі фотографії, які б ефективно висвітлювали програми і діяльність "Вікон в Америку". Окремим питанням розглядалися маркетинг, соціальні медіа, ресурси ІІР та розглядалася платформа веб-сайтів "Вікон в Америку" і шляхи управління комплексною стратегією для її розвитку, включно з брендингом, написанням текстів для соціальних медіа.

    Керівники центрів ділилися досвідом реалізації заходів з п'яти основних програм: освіта в США, вивчення англійської мови, залучення випускників програм обміну, інформація про США та культурні програми.

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка