Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація футбольної антології в обласній бібліотеці



22 листопада в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація антології «Футбол – ФЕSТ (Письменники про футбол)», яка вийшла у видавництві «ТІПОВІТ».

  Модераторами презентації були голова Івано-Франківської обласної організації НСПУ Євген Баран та письменник Василь Бабій. Вони ознайомили присутніх з літературною збіркою творів письменників «Футбол-ФEST», яка вийшла у видавництві «ТІПОВІТ» під час футбольного чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО - 2012», який вперше приймала Україна разом з Польщею.                                
  Футбол - фантастична, захоплююча спортивна гра, яку люблять мільярди людей в цілому світі. Як любимо цю гру ми - українці, відобразили спільними зусиллями літератори з Івано-Франківська і Тернополя.
  До видання представили свої твори на футбольну тематику 21 письменник серед яких: Василь Бабій, Євген Баран, Ярослав Ткачівський, Степан Процюк, Ігор Дейчаківський, Богдан Андрусяк, Ольга Деркачова, Володимир Єшкілєв, Іван Гаврилович, Василь Карп'юк, Петро Сорока, Богдан Стрільчик та ін. Також в антології вміщені уривки роману про футбол автора із Луганська Олексія Комаровського.
  Запрошені до слова: Степан Процюк,   Володимир Єшкілєв, Василь Карп'юк,   Оксана Тебешевська, Ольга Деркачова, Олеся Овчар ділилися спогадами з дитинства про футбол, зачитували свої твори, декламували вірші. В літературній вітальні витав дух футбольних баталій, дух спортивних перемог.
  Присутні на презентації переглянули відеокліп «Репортаж із сільського стадіону» та із захопленням спостерігали за грою кумедних футболістів.
  Щирою подякою авторам видання завершила чудовий літературний вечір директор обласної бібліотеки Людмила Бабій. Вона  побажала    Василю Бабію і Петру Сороці  щоб їхня мрія про футбольний матч між  письменницькими організаціями Івано-Франківщини і Тернопілля стала реальністю.  
 Книжкове «Євро-2012» на Івано-Франківщині відбулося.

Світлини

Відео ролик "Репортаж з сільського стадіону"

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка