Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ремінний С. «Стартап-кухня»



Фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка збагатився новим виданням Саші Ремінного «Стартап-кухня. Книжка про ІТ-бізнес, якої мені бракувало».

Про автора: Саша Ремінний - кандидат технічних наук, у минулому програміст, консультант і зрештою - засновник успішного стартапу StepShot. Завжди захоплювався ідеєю поширення стартап-досвіду задля навчання нового покоління технологічних підприємців. Тож після продажу своєї компанії викладає ІТ-підприємництво у Львівській Політехніці, є автором подкасту «Стартап-кухня», ментором та радником у сфері B2B SaaS.

Це особиста історія автора, якою він мав на меті поділитися з читачем: власна мотивація, внутрішні переживання, історії і конфлікти між колегами постають у його відвертій розмові на його кухні - Стартап-кухні.

У посібнику розповідається, як створити технологічний стартап саме в Україні, у наших повсякденних реаліях, щоби користувачі могли запозичити його ідеї та напрацювання.

«Ідеальне поєднання теорії та живої історії!», - ось про що ця книжка.

Чекаємо наших книголюбів у відділі економіко-виробничої літератури :

Ремінний С. Стартап-кухня. Книжка про ІТ-бізнес, якої мені бракувало : [посібник] / Саша Ремінний ; передмова Тараса Кицмея. - Київ : Наш Формат, 2023. - 249 с. 

 

Оновлено 26-10-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка