Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Місце зустрічі – бібліотека!



11 жовтня 2024 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося перше знайомство з іншомовною книгою для школярів ліцею №26.

Юні відвідувачі відкрили для себе чарівний світ книг та переглянули іншомовні видання для наймолодших, які знаходяться у фондах відділу : ілюстровані та яскраві історії, казки, мальописи, дитячі енциклопедії, книги-білінгви та ін. Читання таких книг сприяє ранньому прилученню молодших школярів до нового для них мовного світу, формує в них готовність до спілкування іноземною мовою і позитивно налаштовує до подальшого її вивчення. Саме за допомогою книг дитина отримує інформацію, тримає в голові образи героїв, аналізуючи сюжет, завдяки чому прочитане запам'ятовується значно легше.

Наприкінці заходу учні мали змогу переглянути короткий ролик про бібліотеки світу та пограти в англомовні ігри завдяки освітнім платформам.

Працівники відділу літератури іноземними мовами висловлюють щиру подяку вчителькам Ліліані Горовій та Оксані Сачинській за популяризацію обласної книгозбірні та залучення майбутніх користувачів. Сподіваємось, що книгозбірня стане для другокласників та їхніх батьків улюбленим місцем для дозвілля та навчання.

До нових зустрічей!

Світлини

 

Оновлено 14-10-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка