Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Найл Кіштайні «Коротка історія економіки»



Фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка збагатився новим виданням – Найла Кіштайні «Коротка історія економіки» (серія «Короткі історії»).

«З цією книжкою перед вами розгорнеться справжня подорож у часі: від стародавніх часів до сьогодення. Ви побачите, як формувалася сучасна економічна думка, які в ній були і є відгалуження, як економіка впливає на наше життя. Одна з кращих праць про історію економіки, що закладає добрий фундамент для її розуміння..»

                                                              (Олексій Геращенко, економіст, викладач

                                                                        Києво-Могилянської бізнес-школи)

Про автора: Найл Кіштайні - колишній радник з економічної політики Великої Британії та Економічної комісії ООН для Африки, запрошений викладач факультету економічної історії Лондонської школи економіки. Автор книжок «Економіка за лічені хвилини» та «Економічна книга: просте пояснення великих ідей».

Що вам спадає на думку, коли чуєте слово «економіка»? Можемо уявити: складні графіки, товсті праці Адама Сміта чи стрибки курсу долара. А якщо подивитися на цю науку з іншого боку? Вона допомагає вижити у складному ритмі життя, бути освіченим у законах сьогодення. Саме такої думки дотримується Найл Кіштайні.

Взявши книжку до прочитання, ви докорінно зміните сприйняття економіки, перетворите її вивчення на захопливий процес. Автор розповість економічну історію від Давньої Греції до сучасних часів, від поглядів Сократа до Мінскі й Пікетті. І зробить це доступно, з низкою конкретних прикладів і фактів!

Запрошуємо до головної книгозбірні, щоб ознайомитися з виданням:

 

Кіштайні Н. Коротка історія економіки = A Little History of Economics / Найл Кіштайні ; переклав з англ. Андрій Калинюк. - Київ : Наш Формат, 2024. - 253 с.

 

Оновлено 14-10-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка