Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивна мандрівка до бібліотеки



18 вересня 2024 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулась інтерактивна мандрівка для здобувачів освіти Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини».

Володіння іноземною мовою є обов'язковою складовою знань молодих спеціалістів, поліпшує їхні шанси на досягнення успіху в  професійній діяльності та сприятиме мобільності українських студентів у міжнародному просторі.

На зустрічі майбутні фахівці мали змогу ознайомитися з діяльністю головної книгозбірні Івано-Франківщини та особливостями роботи відділу літератури іноземними мовами, який є єдиним області.

Увазі присутніх було представлено кілька освітніх платформ та додатків, завдяки яким учасники заходу змогли помандрувати корисними ресурсами та випробувати їх ефективність.

Студенти складали пазли, проходили вікторини, грали в ігри та співали англомовні пісні. Ці всі активності створили невимушену атмосферу та мотивували для подальшого удосконалення іноземних мов.

Також майбутні спеціалісти переглянули книжкові джерела з фондів відділу, які обласна книгозбірня отримала з ініціативи програми Українського ПЕН «Незламні бібліотеки».

Працівники відділу щиро вдячні Катерині Фомін за співпрацю та залучення активних користувачів бібліотеки.

Світлини

Оновлено 19-09-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка