Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Спільнота Гончаренко центру в гостях у обласної книгозбірні



13 вересня 2024 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у рамках співпраці з всеукраїнською освітньо-культурною мережею Гончаренко центр відбулася зустріч для спільноти центру.

Гончаренко центр - всеукраїнська мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів, де всі події безкоштовні. Як зазначено на сторінці центру, «Головна ціль проєкту - надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Ці освітні простори для всіх, хто прагне розвитку, хоче побудувати кар'єру, та для тих, кому небайдужі історія та культура».

Учасники зустрічі разом з директоркою освітньо-культурного простору Гончаренко Центр Івано-Франківськ Оксаною Кузьменко дізналися про діяльність обласної книгозбірні, її історію, співпрацю з Публічною бібліотекою ім. Е. Смолки у польському місті Ополе та про соціокультурні події, які щотижня відбуваються у стінах бібліотеки.

Завідувачка відділу літератури іноземних мов Ольга Войтичук розповіла про можливості, які надає обласна книгозбірня для самоосвіти, саморозвитку та навчання. Увазі присутніх були презентовані оригінальні та рідкісні видання з фондів відділу, а також іншомовна література та посібники, які стануть незамінними помічниками при вивченні іноземних мов, адже Гончаренко центр пропонує своїм відвідувачам безкоштовні курси англійської, німецької, польської, французької, італійської та іспанської мов.

Наприкінці зустрічі гості заходу взяли участь у вікторині Kahoot!, а переможці отримали солодкі призи у винагороду за уважність.

Щиро дякуємо директорці центру Оксані Кузьменко за сприяння та допомогу в організації спільного заходу та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Світлини

Оновлено 19-09-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка