Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ювілею професора Степана Хороба присвячується!



Працівники ІФОУНБ ім. І. Франка взяли участь у святкових урочистостях з нагоди 75-ліття знаного українського літературознавця, театрознавця, професора, завідувача кафедри української літератури Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Степана Івановича Хороба.

Степан Хороб має в своєму арсеналі безліч заслуг, звань та нагород. Він є добрим другом головної книгозбірні Івано-Франківщини, відвідує більшість заходів ІФОУНБ ім. І. Франка, люб'язно дарує для читачів свої книги, а також, що не менш важливо, цінує та поважає бібліотечних працівників та їхню працю.

19 червня 2024 року заступниця директора з наукової роботи Галина Горбань та головна бібліотекарка краєзнавчого відділу Ірина Фотуйма привітали Степана Івановича з ювілеєм і вручили йому подяку «За багатолітню плідну співпрацю з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка у популяризації української світової літератури, за активну участь у просвітницьких заходах книгозбірні».

3 липня 2024 року директорка ІФОУНБ ім. І. Франка Людмила Бабій відвідала відкриття ювілейної виставки у Літературному музеї Прикарпаття, (директор - Володимир Смирнов), де розповіла про культурологічний проєкт «Ювілей. Особистість», в рамках якого у відділі краєзнавчої літератури діє тематична книжкова виставка «Життя у слові: штрихи до портрета Степана Хороба», та подякувала українському вченому, педагогові, громадському діячеві Степанові Хоробу за спільну багатолітню співпрацю.

Щиро запрошуємо усіх охочих ознайомитися із творчим доробком Степана Хороба, відвідавши Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. І. Франка.

Світлини

Оновлено 21-10-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка