Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

#коло літературне: книжки для романтиків



З 1 липня 2024 року у відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка експонується відпочинково-романтична підбірка книг для літнього відпочинку «Книжки для романтиків» в рамках проєкту «#коло літературне…».

В розпал відпусток завжди виникає думка: що б таке почитати? Які підібрати книги для читання, щоб відпочинок був ще більш змістовнішим? Серед розмаїття літературних смаків -   книги про подорожі, пригоди, когось приваблює романтика, хтось любить відкривати нові дивовижі, адже світ розкриває свої таємниці лише небайдужим.

Для того, щоб наші відвідувачі мали можливість відпочивати змістовно, ми підготували насамперед - новинки, що надійшли до фонду відділу абонементу цього року, серед яких чільне місце традиційно займають видання, подаровані користувачами бібліотеки в рамках благодійного проєкту «Даруючи - збагачуємось», а саме: «Соло горихвістки» Т. Чупак, «Ліхтарики надії» В. Пономарьової, «Північне сяйво» Ф. Пуллман, «Ранкове сяйво» С. Джіо, «Що варто знати у свої 20» Тіни Сіліг, «Янголятко» Маккалоу К. та інші.

Серед книжкових сюрпризів, які очікують на наших користувачів можна віднайти: «Жила-була» С. Світової, «Введення у Бу-Ба-Бу» В. Неборака, «Курси крою і життя» М. Дочинця, «Абрикосова книгарня» О. Осійчук, «Лунатка на дахах парижа» М. Мілан, «Свічки догоріли» Ш. Мараї та інші видання які ми отримали в рамках програми «Українська книга» Міністерства культури та інформаційної політики та Українського інституту книги.

Тож  запрошуємо завітати до відділу абонементу і бажаємо всім приємного літнього читання! Відпочивайте, набирайтеся сил та вражень і повертайтеся до своєї Бібліотеки та книг, які завжди чекають Вас!

 

 

 

 

 

 

Оновлено 21-10-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка