Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Допитливим і кмітливим



28 червня 2024 р. у відділі абонементу ІФОУНБ ім. І. Франка для маленьких користувачів організовано знайомство з дитячими книжками з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку із захопленням територій нашої держави ворогом. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Це нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Усі дорослі, які завітали в цей день до бібліотеки з дітьми, вибрали книги не тільки для себе, а і для своїх маленьких допитливців. Для задоволення, поки що маленьких читацьких запитів, ми пропонуємо виставку нових надходжень «Допитливим і кмітливим».

Серед представлених видань є пізнавальні книжки «Я і Конституція», «Про права та обов'язки», привернуть увагу й видання, які надійшли від Українського іституту книги: «Крута історія перемог» І. Ковалишеної, «Нам не потрібна війна» М. Горянської, «Українські науковці та винахідники» О. Поліщук, «Жила-була родина» М. Морозенко, «Геть! Твоє право на протест» М. Сердюк, «Основи мінної безпеки» О. Ольховської, «Зелена енергія» О. Казанської та інші.

Щиро здоровимо усіх краян з Днем Конституції України!  Бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям миру, міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

                         

 

Оновлено 03-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка