Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Твори майбутнє своїми руками – за порадою до обласної бібліотеки



06 червня 2024 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка-порада «Твори майбутнє своїми руками», присвячена вибору майбутньої професії.

Для кожної молодої людини обрання фаху - важливий крок у житті. Щоб зробити його правильно, варто звернути увагу на свої інтереси та вподобання. Важливо пам'ятати, що це має бути власний вибір, не нав'язаний батьками, вчителями та рідними.

Немає поганих професій. Перш ніж обрати свою, людина повинна знати, чого вона хоче. Професія не обов'язково повинна бути високооплачуваною і престижною. Головне, щоб вона була цікавою, давала широкі можливості для саморозвитку та зростання.

Англійський філософ Френсіс Бекон зауважував, що щасливими стають ті люди, чия природа й заняття знаходяться в згоді. Займатися справою, яка не подобається, ­- це означає приректи себе бути нещасливим, як мінімум, на 8 годин кожного робочого дня.

Обираючи фах, випускнику варто дати відповідь на запитання: як завдяки власному таланту можна змінити на краще своє життя і принести користь рідній країні.

А в цьому допоможе книжкова виставка «Твори майбутнє своїми руками». На ній представлені науково-популярні та довідкові видання з різних напрямків діяльності, а саме: з основ бухгалтерського обліку, теорії бізнесу, менеджменту, комерційної справи, організації виробництва, програмування, сучасних технологій у швейній галузі, обробки деревини тощо. Також можна прочитати як укладається угода чи комерційна пропозиція, створюється успішна компанія, обминаючи прикрі помилки та прорахунки.

Знайомство з цими книгами допоможе майбутнім фахівцям зробити правильний вибір та стане для них надійним путівником.

Тож запрошуємо абітурієнтів та усіх бажаючих до відділу економіко-виробничої літератури головної книгозбірні області!

 

 

 

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка