Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Береза Р. «В акордах вічності і слави»



Дорогі читачі нашої книгозбірні, пропонуємо Вашій увазі книгу Романа Берези «»В акордах вічності і слави», яка поповнила книжкові фонди відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Ця книга для тих, хто по-справжньому любить Україну, рівно ж як і для тих, хто хоче її глибше пізнати й зрозуміти. У світі є зовсім небагато націй, для яких духовність і культура - понад усе. Серед них - Україна.

Композитори, диригенти, музиканти-виконавці й майстри хореографії, про яких йдеться у книзі, стали окремою яскравою сторінкою в славетному літописі культури й мистецтва українців. Кожен з них став постаттю нетлінної слави, якою довіку пишатиметься наша земля.

У книзі в популярній формі подано біографічні дані, змальовано життєвий і творчий шлях плеяди відомих митців України. Усі вони постануть перед читачем із збереженням історичних реалій їхнього життя, творчості та суспільно-громадської діяльності.

Засобами художнього слова авторові вдалося зобразити кожну із постатей як переконливу і значущу, чий внесок у національну культуру України став вагомим і яскравим. А поряд із цими великими постатями нашого мистецтва перед читачем постане чимало інших - рівних їм за значимістю свого таланту, які, з об'єктивних причин, довший час перебували у затінку людської уваги та зацікавлення.

Тож нехай кожна сторінка цієї книги привнесе своїм змістом щедру дещицю в дивовижний пантеон слави нашого національного мистецтва, примножить заслужене захоплення ним, що сповнене правдою великого дива, яке вже віддавна зачекалося на своє справжнє пізнання.

Книга зацікавитьь широке коло шанувальників вітчизняного мистецтва, а також стане корисною для культорологів та педагогів мистецької освіти, усіх, хто прагне збагатити свої знання в царині рідної культури.

 

Береза Р. В акордах вічності і слави / Роман Береза. - Львів : Апріорі, 2023. - 408 с. : іл.

 

 

Оновлено 03-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка