Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мовний ігровий майданчик в бібліотеці



14 травня 2024 року завідувачка відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Ольга Войтичук провела заняття для студентів групи 1-М (спеціальність «менеджмент») та груп 1-Ю і 2-Ю (спеціальність «право») Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Вважається, що вчитися у формі гри набагато цікавіше, ніж сидіти над підручниками. Чому б так не робити щодо вивчення англійської мови? Тут на допомогу приходить Інтернет з платформами для вивчення іноземних мов.

Ігри, де можна грати командно або змагатися з іншими учасниками, можуть підштовхувати студента вивчати англійські слова, які є у грі, щоб не відставати від інших. Особливо це корисно, якщо рівень знання англійської у інших гравців вищий, ніж в даного студента. Така мотивація додасть впевненості молодій людині у грі, а у навчальному закладі допоможе почувати себе впевнено перед викладачами і однокурсниками.

Студенти грали в різноманітні мовні ігри онлайн. Це і музичні вправи, де потрібно відгадати потрібне пропущене слово, і лексичні ігри на здогадливість, де потрібно скласти слово, маючи у розпорядженні мінімум букв, потренувались студенти також у своїх знаннях про нашу бібліотеку, її фонди та історію. Час пройшов легко та невимушено.

Часто ми сприймаємо якісь речі за допомогою емоцій, атмосфери під час гри або результату від виграшу. Тому, коли переважають емоції та піднесений дух, то слова і граматика запам'ятовуються активніше, а цього можна досягти лише тоді, коли грати цікаво, а не нудно.

Ми вдячні викладачам коледжу Мацапулі Оксані Михайлівні, Дяків Тетяні Михайлівні за активну співпрацю з бібліотекою. Сподіваємось, що студенти стануть нашими активними читачами.

Світлини

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка