Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Великодній майстер-клас для ліцеїстів у головній книгозбірні



29 квітня 2024 року у відділ економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка (директорка – Людмила Бабій) завітали учні 6-Б класу ліцею № 13 Івано-Франківської міської ради (класний керівник – Яворська Христина Мирославівна).

Для юних відвідувачів працівниця відділу економіко-виробничої літератури Ганна Паска спільно із бібліотекаркою бібліотеки-філії с. Шепарівці КЗ «Коломийська міська публічна бібліотека» Галиною Ягнич та завідувачкою сектору обмінно-резервного фонду головної книгозбірні області Стефанією Черепахою провели майстер-клас «Великодній сувенір» із виготовлення невеличкого святкового кошика.

Процес його створення доволі клопіткий і потребував чимало часу, але, тим не менш, виявився надзвичайно цікавим і захоплюючим. Для втілення в життя творчого задуму були необхідні паперові стаканчики, шерстяні нитки, силіконовий клей, а також різноманітні стрічки, бантики та косички для оздоблення і декорування.

За допомогою рукоділля діти вчилися розуміти та виконувати інструкції, здійснювати дії в певній послідовності. Такий вид діяльності розвиває дрібну моторику, уяву і творчі здібності, формує концентрацію уваги і акуратність.

Зустріч пройшла в невимушеній і затишній атмосфері, учні зосереджено працювали над плетінням кошичка, ділилися одні з одними враженнями і щиро раділи можливості створити щось власноруч.

У такі непрості часи для України нашим дітям необхідні позитивні враження і емоції, особливо напередодні свята Воскресіння Господнього.

Світлини

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка