Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Передвеликодня бібліотечна мандрівка



26 квітня 2024 року напередодні світлого свята Христового Воскресіння до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка (директор – Людмила Бабій) завітали викладачки Долинської музичної школи ім. Антоновича.

Передвеликодній настрій у головній книгозбірні краю засвідчують, звісно, книжки та яскраві тематичні видання. Саме тому, добрим звичаєм стало щорічно формувати святочні книжкові виставки, які стають окрасою кожного обслуговуючого відділу. Цього року тішить око велика та різнобарвна книжкова феєрія, втілена у великодній сакральній експозиції «Книжково-писанковий вернісаж».

Вразило книжкове розмаїття в обрамленні великодніх композицій і наших гостей, які з охотою поринули у магічні розповіді про свято Воскресіння, зацікавилися древнім писанковим розписом та відчули магію піднесеного настрою, що втілений у первісній обрядовості. Після цікавої та уже традиційної екскурсії нашою бібліотекою відвідувачки мали непересічну можливість помилуватися вражаючою панорамою міста з балкона бібліотеки та оформити читацький квиток.

Святкова книжкова виставка ще певний час функціонуватиме у ІФОУНБ ім. І. Франка, тому наполегливо рекомендуємо не втратити можливість з нею ознайомитися.

Світлини

Оновлено 06-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка