Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Країнознавчий майданчик в бібліотеці «Подорож Німеччиною»



24 квітня 2024 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка для здобувачів освіти Івано-Франківського фахового коледжу технологій та бізнесу відбулася інтерактивний країнознавчий майданчик «Подорож Німеччиною».

Чим більше студенти дізнаються про країну, мова якої вивчається, тим успішніше та активніше вони вивчатимуть і мову. Заняття пройшло з метою формування краєзнавчої компетентності студентів, адже іноземна мова повинна вивчатися в нерозривній єдності зі світом і культурою народів, що говорять цими мовами.

При підготовці країнознавчих матеріалів німецькою мовою завідувачка відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук використала багато ігрових моментів, щоб активізувати і стимулювати пізнавальну діяльність студентів. Молоді люди складали пазли, відгадували загадки, проходили тематичні вікторини, співали пісні, а завдяки платформі Kahoot! закріпили здобуті знання. 

Наприкінці заходу студенти переглянули пізнавальні ролики про Німеччину та здійснили віртуальну подорож містами цієї чудової країни.

Працівники відділу щиро вдячні викладачці німецької мови Марії Федорович за співпрацю в проведенні спільних заходів та популяризацію обласної книгозбірні як інформаційного центру.

Світлини

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка