Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека як простір освітніх, навчальних можливостей



23 квітня 2024 року фахівці відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели інформаційно-ознайомлюючу екскурсію структурними підрозділами книгозбірні студентам педагогічного факультету ПНУ ім. І. Франка спеціальностей «Дошкільна освіта» і «Професійна освіта. Цифрові технології».

Завідувачка ВІТ та ЕР Ольга Люба розповіла присутнім про новітні інформаційні та цифрові технології, що застосовуються у бібліотечних процесах, і є необхідним інструментом, який дозволяє швидко реагувати й запроваджувати онлайн послуги та онлайн сервіси, які відповідають сучасним вимогам задля покращення ефективності роботи бібліотеки. А також продемонструвала сучасні можливості використання електронних ресурсів книгозбірні як для традиційних, так і для віртуальних користувачів для здійснення навчальної, освітньої діяльності та використання їх в подальшій педагогічній роботі, адже підготовка конкурентоспроможних професіоналів вимагає від вищої школи надання майбутнім фахівцям компетентнісного володіння навичками пошуку інформації, здатності до самоосвіти впродовж навчання та професійної діяльності.

В ході екскурсії студенти мали можливість переглянути експоновану в літературно-мистецькій вітальні виставку «З вірою у серці» - семестрових та дипломних робіт зі спеціалізації «Іконопис» студентів кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника та більше дізнатися про багатство української іконописної традиції.

Майбутні педагоги ознайомилися також з книжково-ілюстративною виставкою до річниці Чорнобильської катастрофи «Чорнобиль гірким спомином стукає в наші серця», яка розгорнута у відділі економіко-виробничої літератури та представляє підбірку літератури про ті трагічні події, що довелося пережити нашому незламному народу.

Щира подяка за співпрацю та активну позицію у роботі зі студентами і за підтримку читання як інформаційної компетентності майбутніх педагогів, викладачу ПНУ ім. І. Франка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ім. Б. Ступарика Тарасу Пасці та голові студентського сенату педагогічного факультету Мар'яні Перчик.

Світлини

 

 

 

 

 

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка