Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека – територія нових можливостей для користувачів



17 квітня 2024 року фахівці відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка ознайомили вчителів та учнів 10 класу Ямницького ліцею Ямницької сільської ради з новими можливостями сучасної бібліотеки як для традиційних користувачів, так і віртуальних відвідувачів наших електронних ресурсів.

Завідувачка відділу Ольга Люба провела екскурсію структурними підрозділами книгозбірні та  представила  присутнім бібліотеку як інформаційний, освітній і соціокультурний центр місцевої громади з використанням сучасних технологій, презентувала електронні ресурси, веб та FB-сторінки, електронний каталог та електронні послуги провідної книгозбірні Івано-Франківщини, які можна отримати дистанційно.

У сучасному інформаційному суспільстві дуже важливо володіти навичками пошуку інформації, здатності до самоосвіти та саморозвитку, особливо педагогічним працівникам та майбутнім фахівцям.

В ході екскурсії учні та вчителі мали унікальну можливість відвідати експоновану в літературно-мистецькій вітальні виставку «З вірою у серці» - семестрових та дипломних робіт зі спеціалізації «Іконопис» студентів кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника та в передвеликодній час збагатитися духовною силою ікон, які відображають багатство української іконописної традиції.

Бібліотеки сьогодні - це гармонія традиційного і нового. Бібліотеки майбутнього - це бібліотеки безмежних можливостей.

Дякуємо вчителям (Перчик Н. Я., Ходоровська Н. Б.) Ямницького ліцею за співпрацю та сподіваємося, що сьогоднішні відвідувачі стануть активними користувачами та учасниками соціокультурних заходів ІФОУНБ ім. І. Франка.

Світлини

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка