Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Гості книгозбірні – ліцеїсти Католицького ліцею святого Василія Великого



16 квітня 2024 року до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка на пізнавально-інформаційну мандрівку завітали учні старших класів Католицького ліцею святого Василія Великого із бібліотекаркою Христиною Чорній.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка поєднує в собі освітні та інформаційні функції, надаючи доступ до свого фонду і відкриваючи електронний ресурс для читачів. Постійно її функції стають значно ширшими, адже тут проводяться конференції, презентації, творчі вечори, майстер-класи, тренінги, виставки та багато інших заходів. Бібліотекарі роблять все можливе, щоб через осучаснення та інноваційні перетворення стати дійсно центром спілкування для місцевої громади.

Надзвичайно приємно, що незважаючи на нестримний технічний розвиток, цікавляться та користуються послугами бібліотеки і сучасні ліцеїсти місцевих шкіл.

Цього дня на пізнавально-інформаційну мандрівку структурними підрозділами обласної книгозбірні завітали учні 11-го та 10-го класів Католицького ліцею святого Василія Великого.

Для швидкого орієнтування у документно-інформаційних ресурсах книгозбірні ліцеїсти відвідали відділ загального читального залу, літератури з питань мистецтва, економіко-виробничої літератури та відділ краєзнавчої літератури, де завідувачка відділу Світлана Джоголик розповіла про правила користування довідково-бібліографічним апаратом та можливості сьогодення - пошук і підбір літератури в електронному каталозі.

Майже півмільйонний книжковий фонд різногалузевої літератури - таким надбанням володіє сьогодні Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, Сподіваємось, що цього дня нам вдалось вкотре переконала юних книголюбів у важливості та значимості книжкової продукції та бібліотеки.

Дякуємо працівникам Католицького ліцею святого Василія Великого за співпрацю та прищеплення любові до книги!

Світлини

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка