Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Розширення меж за допомогою онлайн клубу англійської мови у бібліотеці



12 квітня 2024 року в партнерському центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося засідання клубу англійської мови, створеного на запити внутрішньо переміщених людей. Модерує клуб Людмила Жирик, координатор центру.

Віддалений доступ до освіти та культурних можливостей стає все більш доступним завдяки технологічному прогресу. У цьому контексті бібліотеки як давні центри знань та навчання переосмислюють свою роль у цифрову еру. Однією з інноваційних ініціатив є запровадження онлайн клубів, спрямованих на вивчення іноземних мов. Наш клуб спрямований на вивчення англійської мови, він успішно функціонує у бібліотеці вже другий рік.

На останньому занятті ми розглянули меми і вивчили сталі розмовні вирази англійською. Виконали граматичні вправи, повторивши модальні дієслова have to, must, should. Обговорили тему «Погода», використовуючи ігрову онлайн платформу Games to learn English.

Онлайн клуб англійської мови у бібліотеці став важливою складовою освітнього та культурного життя спільноти. Його успіх демонструє важливість використання сучасних технологій для забезпечення доступності та ефективності навчання. Такі ініціативи відкривають нові можливості для навчання та розвитку, незалежно від місця проживання чи фінансових можливостей учасників.

 

Оновлено 19-02-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка