Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Твій інформаційний простір – БІБЛІОТЕКА



01 квітня 2024 року до відділу соціокультурної проєктної діяльності ІФОУНБ ім. І. Франка завітали студенти ПНУ ім. В. Стефаника факультету Психології ОП «Реабілітаційна психологія» (викладачка – Карпенко Г.), де відбувся захід «Твій інформаційний простір – БІБЛІОТЕКА». Модераторкою була М. Цюпа, бібліотекарка І категорії відділу соціокультурної проєктної діяльності.

На бібліотечному заході студенти мали можливість детально ознайомитися з ресурсами, послугами, сервісами та можливостями які надає обласна бібліотека. Також розповіли про те, як відбувається обслуговування користувачів бібліотеки за автоматизованою бібліотечною системою Koha, поділились досвідом з робочих поїздок в берлінську та польську бібліотеки, ознайомили з електронною базою eLibraryUSA та її використанням.

Після вступної частини розпочалося заняття, яке було поділено на лекційну і практичну частини та складалося з трьох інформаційних блоків: «Бібліотеки світу», «Афоризми та вислови про книги і читання», «Волонтери-носії мови в бібліотеці  на клубах розмовної англійської мови» - це було засвоєння інформації через відеоролики та презентації, а пізніше виклад її на папері, як практичної роботи.

Наприкінці зустрічі було проведено для першокурсників гру Kahoot на тему «Психологія людини», студенти активно включилися в процес, логічно мислили та швидко відповідали на питання в квізі. По завершенню на учасників чекав приємний сюрприз.

Щира подяка Ганні Карпенко, спеціалістці вищої категорії, кандидату психологічних наук, доценту кафедри іноземних мов, викладачці дисципліни «Практикум усного і писемного мовлення (іноземна мова)» ПНУ ім. В. Стефаника, за активну позицію у роботі зі студентами і за підтримку читання як інформаційної компетентності культури молодого користувача.

Світлини

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка