Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тренінг «Мобільна грамотність: Робота зі смартфоном/планшетом»



28 березня 2024 року в регіональному тренінговому центрі Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка–Хабі цифрової освіти відбулися індивідуальні консультації з серії запланованих тренінгів «Мобільна грамотність: Робота зі смартфоном/планшетом».

Проводила заняття бібліотекарка І категорії Регіонального тренінгового центру Тетяна Ерстенюк та волонтер бібліотеки Ярослав, ІТ-фахівець. Цей тренінг спрямований на розширення доступу населення до мобільних інформаційних технологій і навчання користувачів безпечному та ефективному використанню мобільних пристроїв. Інформаційні ресурси дозволяють користувачам сучасних гаджетів дізнатися про можливості і корисні функції мобільних пристроїв, а також повноцінно їх використовувати в повсякденному житті, навчанні, роботі.

Для учасників тренінгу - людей літнього віку, внутрішньо переміщених осіб це можливість освоїти усі таємниці смартфону. А саме: налаштування функцій смартфона, електронної пошти, завантаження та робота з мобільними додатками, завантаження файлів та освоєння навичок відеозв'язку в застосунках Viber і Telegram.

Дана послуга для громади міста з'явилася після того, як Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка приєдналася до мережі Хабів цифрової освіти - місця, куди може завітати кожен громадянин, безкоштовно отримати доступ до сайту «Дія. Цифрова освіта» та пройти навчання з цифрової грамотності, ознайомитися з навчальним серіалом «Смартфон для батьків», де експерти навчать, як користуватися смартфоном: інтернет, дзвінки, обліковий запис Google, мобільні додатки, безпека, налаштування «під себе» та користь у побуті.

Нехай цей курс стане для кожного захопливим відкриттям світу технологій та полегшить життя в сучасному житті! Не бійтесь опановувати мобільну грамотність та не закривайтесь від світу нових можливостей!

Не знаєте, як розібратись зі смартфоном? Все здається складним і незрозумілим?

Звертайтесь, і ми залюбки допоможемо Вам!

Наша адреса: вул. Незалежності, 46 (Регіональний тренінговий центр, Хаб цифрової освіти ОУНБ ім. І.Франка).

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка