Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тренінги для молоді «Навички для успішної кар’єри» в ІФОУНБ ім. І.Франка



19–22 березня 2024 року у відділі соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулися тренінги з вибору професії, щоб допомогти молодим людям орієнтуватися у просторі кар'єрних можливостей та підтримати їх на старті карјєрного шляху. Учасниками тренінгів були студенти Івано-Франківського фахового коледжу Львівського НУП (відповідальна – заступниця директора з виховної роботи Маланчук М. О.). Модерувала заходи бібліотекарка ІІ категорії обласної книгозбірні Марія Ілюк.

Темою тренінгу були «Навички для успішної кар'єри», де учасники обговорили важливі питання «твердих та м'яких» навичок, а також якими саме навичками та вміннями повинна володіти людина для того, щоб досягти успіху. Студенти ознайомилися з порталом «Дія.Освіта» та переглянули відео про гендерні стереотипи та професії.

Учасники заходу впевнені, що для того, щоб досягти успіху, необхідно щодня здійснювати дії, які ведуть до досягнення бажаного результату. При цьому не мають значення стать, вік та соціальне становище. Слухачі зрозуміли, що професія має відповідати схильностям, здібностям людини, щоб бачити результати своєї праці і відчувати себе корисним.

Студенти мали чудову можливість скласти SWOT аналіз особистості, прописали свої сильні та слабкі сторони, можливості та виклики майбутньої професії. Під час тренінгів молоді люди дізналися, де і як шукати актуальні вакансії, як створювати резюме, як успішно пройти співбесіду та як працювати в команді.

Підведення підсумків відбулося в ігровій формі за допомогою Kahoot тестування, а інтерактивним доповненням заходів була вправа «Бінго», яка вкотре доводить, що усі люди різні.

Віримо, що здобуті знання і навички неодмінно допоможуть молодим людям знайти роботу мрії та реалізуватися у професії.

Щиро дякуємо викладачам за активну позицію у роботі зі студентами. Підтримуємо молодь на шляху до кар'єрного зростання!

Світлини

 

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка