Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Шановні краяни!



Просимо долучитися до Всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською»! Збираємо українські книги для бібліотек у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях! З нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка розпочинається Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!». Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І.Франка долучається до проєкту. Всі охочі можуть приносити книги в сектор обліку, що знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Головна мета - поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.

Ініціатор події - Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту «Єдині», студентських мовних омбудсменів та Асоціації мовних курсів Тарас Кремінь.

Розраховуємо на вашу допомогу у популяризації української книги в Харківській області.

Координатор проєкту в Івано-Франківській області - директор Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка Людмила Бабій.

Для участі необхідно зареєструватися за покликанням:

https://bit.ly/3V4e5Qf

Разом переможемо!

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка