Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Нові можливості та освітні інструменти cучасного вчителя



08 лютого 2024 року завідувачка відділу літератури іноземними мовами ОУНБ ім. І. Франка Ольга Войтичук приєдналася до онлайн-зустрічі з вчителями німецької мови, які підвищують фахову кваліфікацію при ІФОІППО та провела для них заняття на тему: «Нові можливості та освітні інструменти cучасного вчителя».

Завідувачка відділу ознайомила слухачів курсів з основними напрямами роботи обласної книгозбірні, розповіла про можливості та освітні онлайн-платформи для викладання, навчання та вивчення іноземних мов.

Використання цифрових інструментів та платформ стало невід'ємною частиною сучасного навчально-виховного процесу. Їхнє завдання - допомогти якісно організувати та урізноманітнити навчальний процес.

Педагоги отримали чимало необхідної інформації про те, як краще впроваджувати інновації в освітній процес та підвищувати свій професійний рівень. Особливе  захоплення викликало знайомства з сайтами та платформами для створення інтерактивних вікторин, квестів, пазлів, ігор та завдань.

Наприкінці заходу Ольга Войтичук провела короткий огляд нових фахових методичних надходжень до фондів відділу, які стануть в нагоді при плануванні та проведенні уроків, пришкільних таборів, тижнів німецької мови та позакласних заходів.

Працівники відділу щиро вдячні методистці німецької та французької мов ІФОІППО Іванні Богоніс за співпрацю та сприяння в організації спільних подій. Також з нетерпінням чекаємо на зустріч з вчителями та їхніми учнями в обласній книгозбірні для корисного і активного проведення часу.

 

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка