Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча онлайн-зустріч в рамках діяльності партнерського проєкту «Вікно в Америку»



01 лютого 2024 року в рамках діяльності партнерського центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка, який діє за сприяння Посольства США в Україні, відбулася робоча онлайн-зустріч, присвячена стандартам діяльності American Spaces. Ключовим доповідачем на зустрічі була Віолета Таландес, регіональний спеціаліст із залучення громадськості з Посольства США в Бухаресті.

Учасниками події були координатори центрів «Вікно в Америку» з усієї України.

У своїй доповіді Віолета Таландес представила нову редакцію Стандартів діяльності American Spaces - культурних та інформаційних центрів, які залучають авдиторію особисто, віртуально та через гібридні програми, пропонують різноманітні інформаційні сервіси та ресурси. Обговорили мету, типи, компоненти американських просторів у бібліотеках, а це: стратегічне планування; моніторинг, оцінювання та звітність; програми та ресурси; різноманітність, рівність, інклюзивність і доступність; менеджмент (управління); цифрові інструменти й навички; фізичний простір і доступ до нього.

Валентина Пашкова, координатор американських центрів Посольства США в Україні, оцінила роботу центрів на даний час і в даних умовах та обговорила проблемні питання, які виникають в процесі роботи з відвідувачами. Також координатори мали можливість подати запити на навчання від фахівців Посольства США і України.

Світлини

Оновлено 19-07-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка