Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інфосесія до відзначення Дня Європи в обласній бібліотеці



24 травня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася інфосесія, присвячена відзначенню Дня Європи «Євроінтеграційні процеси та Євросоюз» для здобувачів освіти Вищого професійного училища №21 зі спеціальності «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Європейський Союз як економічний і політичний союз, який об'єднує 27 держав-членів, розташованих в Європі. Учні дізналися про історію його створення, валюту, прапор і гімн Євросоюзу та ключові європейські організації.

З особливою цікавістю молоді люди сприймали інформацію, яка стосується ролі Європейського Союзу для майбутніх перспектив розвитку україно-європейських відносин.

Учні дізналися, що існує 24 офіційні мови Європейського Союзу: англійська, французька, німецька, болгарська, хорватська, чеська, данська, голландська, естонська, фінська, грецька, угорська, італійська, ірландська, латвійська, литовська, мальтійська, польська, португальська, румунська, словацька, словенська, іспанська та шведська. Фонди відділу містять друковані джерела цими мовами, зокрема, художні твори, посібники, підручники, словники, мовознавчі статті. Тож бібліотечні працівники запросили всіх бажаючих долучатися до вивчення та удосконалення іншомовних знань.

Цікавою родзинкою для кращого запам'ятовування інформації про Європейський Союз стали різноманітні тематичні англомовні завдання-ігри, серед яких квести, вікторини та ігри з використанням платформи Kahoot!

Працівники відділу щиро вдячні викладачці англійської та німецької мов Світлані Замулінській за співпрацю та популяризацію бібліотеки.

Cвітлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка