Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація роману «Вполювати Чупакабру» франківської письменниці Вікторії Білої



15 березня 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація роману «Вполювати Чупакабру» івано-франківської письменниці та журналістки Вікторії Білої.

«Вполювати Чупакабру» - роман під такою назвою презентувала франківська письменниця і журналістка Вікторія Біла в обласній універсальній науковій бібліотекці ім. І. Франка. Авторка розповіла, що над книгою працювала чотири роки. За жанром це пригодницький детектив із динамічним сюжетом і несподіваними поворотами. В той же час це - цікавий, легкий  твір, який читається за один вечір. Разом з головними героями читачі зможуть мандрувати тропічними джунглями і карпатськими лісами, узбережжями Карибського та Чорного морів.

Це не лише цікава розповідь, яка допомагає утекти від проблем сучасної реальності та зануритись у таємничий світ пригод невідомої істоти, а й книга про любов та повагу до усіх видів і форм життя на планеті Земля. Це історія Великої Самотності заблуканої тварини. Письменниця сподівається, що роман зацікавить як дорослих читачів, так і зовсім юних прихильників пригодницького жанру в літературі.

Пані Вікторія розповіла, що презентація даної книги уже відбувалась на горі Бребенескул на висоті 2038 м, а зараз вона презентує її гостям книгозбірні.

Модератором заходу був письменник, есеїст, кінодраматург Володимир Єшкілєв, який в своєму виступі зауважив, що саме цей твір письменниці здобув найбільший резонанс і є знаковим для авторки.

Атмосферності заходу додали мініпостановки-тизери від театральної школи «ЖИВБУВПЕС» (художній керівник Ігор Захарчук), завдяки яким присутні поринули у чудовий світ театралізованого дійства.

Привітати письменницю з цією неординарною подією прийшли друзі, знайомі та колеги по роботі, зокрема журналісти Вікторія Плахта, Михайло Мазур, Юрій Рильчук, а також шанувальники  творчості авторки.

Під час презентації відбувся цікавий діалог модератора і автора, до якого активно долучалися гості зустрічі.

Усі бажаючі мали можливість придбати її книги з автографом.

Зичимо Вікторії Білій натхнення на творчість та втілення задуманого у мирній Незалежній Україні.

Cвітлини

https://www.youtube.com/watch?v=zYFda9zE8jo
"Вполювати Чупакабру": за мотивами роману підготували театральну постановку (402-й канал)


https://www.youtube.com/watch?v=5XkwEJWDVkc
Вікторія Біла презентувала книгу "Вполювати Чупакабру"(ОТБ «Галичина»)

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка