Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

День добра в бібліотеці



26 січня 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка (директор – Бабій Л. В.) для вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей (директор – Серденько В. В.) організовано солодкий майстер-клас «Фантазуємо та дивуємо» та вертепне дійство з колядою (Парафія Вознесіння Господнього УГКЦ м. Івано-Франківськ).

Розпочала святкове дійство директорка бібліотеки  Людмила Бабій, яка щиро привітала запрошених дітей та шановних гостей - голову обласної військової адміністрації Світлану Онищук, заступницю голови обласної військової адміністрації Людмилу Сірко, отців Івана Саса та Андрія Заліського.

Вона наголосила, що впродовж квітня-вересня 2022 року бібліотекою реалізовувався проєкт підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб «ВільноХаб» в рамках програми «Мріємо та діємо», в контексті якого сьогоднішні гості бібліотеки вже відвідували творчий майстер-клас до Дня незалежності України. Сьогодні ж бібліотека ініціювала День добра, в програмі якого - майстер-клас «Фантазуємо та дивуємо» та вертепне дійство з колядою від гостей з Парафії Вознесіння Господнього УГКЦ.

Очільниця області Світлана Онищук щиро привітала вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, поспілкувалася з ними і вручила гостинці та подарунки. Подякувала дирекції та бібліотекарям за велику натхненну корисну працю, яка щоденно робиться у книгозбірні, незважаючи на важкий воєнний час, за організацію чергового пізнавального майстер-класу, який так сьогодні потрібний діткам, щоб вчитися, розвиватися та вивчати світ.

Заступниця голови ОВА Людмила Сірко мовила, що надзвичайно приємно бачити вчергове у бібліотеці щасливі обличчя діток, які тут отримують опіку та турботу, спілкуючись з однолітками та творчо працюючи.

Також головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій ОВА Тетяна Попадюк висловила слова вдячності бібліотечним працівникам за подаровані опіку та турботу дітям.

 Особливої різдвяної атмосфери додало трепетне вертепне дійство з колядою запрошених гостей з Парафії Вознесіння Господнього УГКЦ - отців Івана Саса та Андрія Заліського з активною молоддю. Спільна гучна коляда наповнила затишний зал книгозбірні особливою душевною атмосферою, адже всі колядою славили Христа.

Опісля розпочався майстер-клас.

Кожна дитина отримала набір елементів, необхідних для того, щоб із звичного паперового стаканчика і пластикової пляшки створити свій виріб, фантазуючи та експериментуючи з кольорами, формою та матеріалами, які напередодні підготовили бібліотечні працівники.

В умовах нинішніх реалій, коли Україна ціною життя та зусиль військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває національно-патріотичне виховання дітей і молоді, яке й є однією з цілей роботи бібліотеки.

Цього дня нам вдалося створити в бібліотеці затишок та тепло, тут лунав дитячий сміх, а очі дітей були сповнені радістю.

 Працюємо задля Перемоги, віримо в свою націю, свій народ, своїх Захисників!

Світлини

https://www.facebook.com/watch/?v=583412523683846

https://www.facebook.com/watch/?v=706877421021985

https://if.informator.ua/2023/01/26/vertep-i-tvorchyj-majster-klas-u-biblioteczi-imeni-ivana-franka-provely-den-dobra/?utm_source=telegram&utm_medium=cpc&utm_campaign=informator

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка