Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Студенти-першокурсники в обласній бібліотеці



22 та 23 вересня 2022 року в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотеки було проведено цикл зустрічей-знайомств першокурсників Фахового коледжу Університету Короля Данила з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка.

22 вересня 2022 р. до головної книгозбірні завітали студенти коледжу зі спеціальностей «Фінанси, банківська справа», «Будівництво, цивільна інженерія», «Архітектура та містобудування» (викладач кафедри будівництва та цивільної інженерії Гусар Катерина Дмитрівна та заступниця директора з організації виховної роботи Волосянко Іванна Василівна).

Для майбутніх фахівців завідувачка відділу економіко-виробничої літератури ІФОУНБ ім. І. Франка Багира Софія Іванівна та головний бібліотекар Селянкіна Галина Володимирівна провели день інформації «Сучасні книги про талановитих людей». Студенти почули коротку розповідь про історію створення бібліотеки, її функції як інформаційного і соціокультурного центру, ознайомили з бібліотечними послугами та правилами запису до книгозбірні, з структурою роботи відділу, його книжковим фондом, періодичними виданнями, новинками популярної ділової книги. Також була організована виставка книг та науково-аналітичних журналів з даних галузей.

Студентам запропонували перегляд відеороликів, підготовлених працівниками відділу економіко-виробничої літератури бібліотеки «З любов'ю до книги» та «Цікаві факти про...».

23 вересня 2022 р. бібліотеку відвідали студенти-першокурсники вказаного навчального закладу зі спеціальності «Менеджмент» (викладач Луцька Мар'яна Петрівна). Для них провели екскурсію структурними підрозділами обласної книгозбірні, ознайомили з фаховими виданнями з питань організації менеджменту та корисними відеоматеріалами. Майбутні фахівці стали читачами бібліотеки.

На завершення зустрічей викладачі фахового коледжу ЗВО «Університет Короля Данила» від імені студентів подякували працівникам відділу економіко-виробничої літератури ІФОУНБ ім. І. Франка за змістовні розповіді і висловили надію на подальшу співпрацю.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка