Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Українське слово йде до читача



З нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження, який відзначається в Україні в останню суботу травня, відділ загального читального залу Івано- Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка 26 травня 2022 року організував книжково-ілюстративну виставку нових надходжень „Дегустація книжкових новинок”.

Цьогоріч, 28 травня 2022 року, відзначаємо День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження, враховуючи значний внесок працівників видавничо-поліграфічного комплексу у справу відродження духовності народу, розвиток науки, культури, освіти, всіх сфер життя суспільства.

Книгодрукування є однією з найважливіших галузей науково-технічного прогресу людства. На всіх етапах свого розвитку друкарська справа завжди служила інтересам людини. Відтворена думка, слово на папері як засіб спілкування з читачем набуває небувалої ваги в нинішніх умовах.

Діяльність поліграфіста, видавця, книгорозповсюджувача дозволяє реалізувати творчий потенціал вчених, письменників, журналістів, задовольнити духовні та інформаційні потреби читача.Упевнені, що усі: видавці та виготовлювачі, редактори, художники, дизайнери, верстальники, коректори, друкарі, палітурники, фахівці, що дають виданням змогу існувати віртуально, поширювачі наукової та науково-популярної літератури, заслуговують на повагу й пошану, на власне свято і в цей нелегкий для України час.

Тож вітаємо багатолітніх партнерів бібліотеки - працівників видавництв, друкарень, книжкових магазинів з професійним святом та бажаємо творчих успіхів у всіх справах і починаннях.

А краян і гостей міста запрошуємо завітати до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для знайомства з поліграфічною продукцією українських та місцевих видавництв, яка представлена на книжково-ілюстративній виставці нових надходжень „Дегустація книжкових новинок ".

Серед великого розмаїття творів друку, виставка пропонує відвідувачам ознайомитися із художніми творами сучасних українських і зарубіжних письменників, новими виданнями з історії, психології, природничих наук, літературознавства, мовознавства.

До вашої уваги такі цікаві видання: О. Бойко «30 років незалежності України: Невідома історія проголошення незалежності» (у 2-х т.), М. Вегеш «Августин Волошин - будівничий української державності за Карпатами», В. В'ятрович «Нотатки з кухні «переписування історії», О. Гуржій «Козацька Україна. Історія Гетьманської держави (ХVII-XVIII ст.)», А. Івченко «Україна = Ukraine», О. Климончук «Любомир Гузар», Я. Мельник «Церковнослов'янська мова. Буквар та читанка», С. Семенюк «Правдива історія України-Русі», О. Сич «КРЕDО українського націоналіста», О. Тарасенко «Благословенне жіноче ім'я - Україна: жіночі портрети країни», М. Чернов «Незалежні. 100 найвизначніших фотографій сучасної України», В. Шагала «Українська мальована історія : збірка малюнків і коміксів», О. Щирба «Україна. 30 років Незалежності» (у 3-х кн.) та багато інших.

Усі ці книги дозволять задовольнити різноманітні потреби в читанні кожного відвідувача бібліотеки.

Тож запрошуємо вас завітати до відділу загального читального нашої книгозбірні та обрати книги до смаку!

         Чекаємо на зустріч.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка