Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Київ та Україна жили й житимуть – до нас, при нас і після…” (Міла Іванцова)



 

Сьогодні, коли в душі кожної свідомої людини вирує неспокій за долю рідної України, пропонуємо розповідь про нову книгу, що надійшла до відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за сприяння Українського інституту книги. Це - роман „Намальовані люди" відомої авторки, володарки відзнаки „Золоті письменники України" Міли Іванцової. В ньому - розлога художня хроніка зими 2013-2014 рр. про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося...

Найправдивіше про книжку можна сказати словами самої авторки: „Робота йшла важко, виснажливо, окремими блоками з чималими перервами між ними, бо „накривало". Адже це непросто - творити вигадану історію на тлі реальних подій, свідком яких я була.... Писалося непросто ще й тому, що для мене й багатьох друзів Майдан досі не закінчився, і щоденні новини не дають розслаблятися."

Запрошуємо до обласної книгозбірні всіх, кого зацікавила інформація про нову книгу „Намальовані люди" від популярної письменниці Міли Іванцової, з її життєстверджуючим месиджем: „...Київ та Україна жили й житимуть - до нас, при нас і після. Як і поняття гідності та сили духу, як взаємопідтримка та самопожертва, як людяність і любов."

 

          Іванцова М. Намальовані люди : роман / Міла Іванцова. - Київ : Білка, 2021. - 447 с. 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка