Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ар-нуво. Стилі українського мистецтва ХХ-го століття



Відділ літератури з питань мистецтва ІФ обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка пропонує увазі читачів науково-популярне видання Ірини Магдиш «Ар-нуво. Стилі українського мистецтва ХХ-го століття».

ХХ століття - період, який спровокував цілий вибух нових стилів у світовому мистецтві, серед них хронологічно першим був ар-нуво. Україна вбирала в себе всі нові європейські творчі ідеї, наповнюючи їх власними смислами і формами.

Для тих, хто досі не цікавився вітчизняним мистецтвом, ця книжка стане зручним і привабливим трампліном для входження до світу візуальної культури. А фахівці зможуть подивитися на свою царину з нового боку: побачити зображення рідкісних творів українського ар-нуво з обласних музеїв та простежити зв'язки національних і світових тенденцій у мистецтві ХХ століття.

Графічна дизайнерка та ілюстраторка Олена Старанчук створила унікальне обличчя видання. Візуальна навігація, увага до деталей, естетична цілісність подарують справжню насолоду від користування книжкою.

Тож запрошуємо всіх зацікавлених до відділу літератури з питань мистецтва  обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для ознайомлення із даним виданням.

 

Магдиш І. Ар-нуво. Стилі українського мистецтва ХХ-го століття : [фотоальбом] / І. Магдиш ; дизайн : Олени Старанчук, Олега Грищенка ; [Міністерство культури та інформаційної політики України, Український інститут книги]. - Київ : Портал, 2021. - 120 с.

 

Оновлено 08-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка